De herfst is begonnen en de winter staat voor de deur.
Genieten jullie ook zo van deze periode?  Het maken van lange boswandelingen tussen de vallende bladeren, warme chocolademelk met slagroom, een boek lezen onder een dekentje.

Het weer wordt kouder dus een lekkere warme en cosy sjaal is dan wat je nodig hebt.
De sjaals zijn van 100% polyester en zijn zo lekker warm en cosy dat je ze niet meer wil uitdoen.

Heb je graag je handen vrij tijdens het maken van een super ontspannende boswandeling?  Dan is een handtas die je crossbody kan dragen altijd handig.
Hier volgen een paar mooie handtassen maar op de webshop kan je er nog veel meer terugvinden.

En bij cosy knitwear hoort toch ook een fluffy armband, niet?

Zeg nu zelf hoe schattig is deze armband. Je shopt hem trouwens nu in de sales voor 5 € i.p.v. 37 €!

Als ik aan de de laatste maanden van het jaar denk, denk ik ook aan een nieuwe agenda voor het komende jaar.  Ook al zoveel zin als ik om de agenda te beginnen vullen met leuke uitstapjes, plannen, verjaardagen?
Op de webshop staat een super leuke agenda voorzien van quotes, plaats om nota’s te nemen, zelfs een bucketlist. En het leuke is je kan al starten in de agenda vanaf 1 november 2021!!! De agenda heeft roze details en is voorzien van een rekker waar je ook een pen ik kan stoppen.

Blijf je graag op de hoogte van de laatste acties en nieuwe items van Naomi Licious? Schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief. 
Je kan je inschrijven onderaan op de homepage. Je kan je op elk moment terug uitschrijven.

Ook op sociale media kan je Naomi Licious terugvinden. Ik denk dan aan Instagram, Facebook, twitter en Pintrest. Volg je me al?

Geniet vooral van deze periode!
Liefs Naomi